lauantai 31. toukokuuta 2014

Kasveja vain....

Kasveja vain lähdin hakemaan... No kasveja löytyikin. Mutta mukaan tarttui sittenkin ne ekat kalatkin jo. Veden kovuuden vuoksi 7kpl platyjä ja hieman vielä hämärän peitossa oleva pleko.
Kasvi jonka ehdottomasti halusin oli tiikerilumme, ja jeeeee sitä löytyi Porin akvaariokeskuksesta. Kuin myös löytyi brasilian kääpiöruohoa, viuhkalehti ja jonkin sortin jaavasaniainen. Kaikkia muita kaksin kappalein paitsi jaavasaniaista. Kaikki muuta paitti kääpiöruoho jätin vielä purkkiin (oli aika olemattomat juuret) laitoin pohjalle lannoite palleron ja ruukun päälle.... Ehkä sit ajan kans irrotan ne ja istuttelen samoille paikoille.


Siinä kaikki ostamani kasvit ja lannoite pallerot

Ruohoo levittelin vähän sinne ja tänne ja viuhkalehdet edelleen purkissa, hetken aikaa ainakin.

Takana rakas tiikerilumme, pari platyakin päässyt kuvaan.





Pieni valkoinen möykky näkyy puun oksalla.....????

Platyja lisää!

Ja lisääääääää!

Vähän kokonaisuutta... Pohjan mullaaminen sameutti vettä kivasti.

Minun oma krapulaplekoblondi!

Hypostomus plecostomus, eli????


Eli mysteeri pleko.... Oisko mitään tietoa kyseisestä plekosta? Myyjällä oli antaa vesiarvot jossa viihtyy ja et aikusena 22-25cm pitkä. Eliiii jelppa mii?


Platyt kotiutui heti aikas hyvin, ei mitään vaikutteita että ois ollu uutta ja jännää vaan heti touhuilemaan... Mutta tää mun krapulaplecoblondi ei liiiiiikahtanut ei sit senttiäkään pussista poistumisen jälkeen. Platyt nyppi sen silmiä ja se vaan vähän pyristeli ja jäi taas apikoilleen. Illan tullen kun lamppuuuu sammuuuu, ja tuli oikea yö rupesi plekokin vähän liikahtelemaan. Nyt menee jo kuin vanha tekijä, akvaarion vasemmasta laidasta matkalla oikeaan. Jokainen kivi ja oksa käyty läpi. Ja on niin eloisa. Olikohan vaan uuden paikas jännitystä?

Platyista vielä mulle myytiin 3 urosta ja 4 naarasta, nyt kun tarkemmin katselin niin 2 urosta ja 5 naarasta, mut ei sen luulis haittaavan.. Poijjaat tykkää :D
Oikeita värity nimiä en tiedä mutta 2x keltamusta, oranssi, pinkki, punapinkki, oranssimusta ja vammaiseksi ristitty, vihertävän kellertävä punaisella evällä.

Ei tästä kännykällä kuvaamisesta tuu kyllä enää mitää noitten kalojen kans, haluun niin järkkäri kameran!!!! Synttäri,nimppari,joululahja toive (seuraavalle 10 vuodelle) lähti siinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti