torstai 29. toukokuuta 2014

Puuta, sahanpurua ja rakkoja sormissa.

Nii, eipä tänään pitäny mitään hirveäati tehdä mutta kuinkas kävikään. Sain kuorittua ja hiottua puut, 6h meni mutta on ne komioita ja rakot sormissa sen arvoisia. Enkä tietenkään mitenkään malttanut olla laittamatta niitä heti altaaseen. No kun ruvettiin sahailemaan niin isännän avustuksella tein myös pari piilopaikkaa.

Niinkun arvasinkin niin eihan ne puut siellä pohjassa pysyneet vaan lähti heti kellumaan, joten turhautumiseen saakka taiteilin siimaa kivien ympärille että sain ne pysymään kiinni puussa mutta yksi kohta ei oikein onnistunut niin nyt siinä on tyhmästi kivi keskellä puuta.

Piilokaikoissa käytin ihan pvc putkea, josta sahattiin n. 10-15cm pätkiä ja toisen pään peitin sukkahousuilla ja tungin hiekan alle... Sukkahousua että ei mene putki täyteen hiekkaa :D

Lämppärin laitoin vastikään päälle 24 asteeseen kahtotaan miten tuon tehot riittänee pitämään sen. Nyt lämpö oli 22 että ei sillä nyt suuri tehtävä olisi  :D  Lämppäri päälle että saadaan huomenna lähtee kasvi ostoksille... Toivotaan että jotain tarttuisi mukaan.

Lisään vähän taas kuvia liittyen tähän tekstiin:

Tästä se sitten alkoi :D





Ja tässä tulos 6h päästä

Niii.... niinhän siinä sitten kävi... kelluuuuuuu....

Vähän suunnittelua että mihin ne painot nyt sitten laittaisi...

Siimaaa... Siiimaaa, akvaristien jeesusteippi :D



Ihna pikkusen odotan että saan kasveja.... Visioita on niiiiiin paljon..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti